Van Wijngaarden Elektrotechniek steekt PKC C1 in het nieuw

08 december 2008
Van Wijngaarden Elektrotechniek steekt PKC C1 in het nieuw

PAPENDRECHT - De jeugd van PKC/LukassenBoer C1 kan zich sinds het begin van het nieuwe seizoen vol trots presenteren in hun nieuwe outfit.

Van Wijngaarden Elektrotechniek B.V. voorzag alle talenten van nieuwe speelshirts en trainingspakken.

Zij hebben jarenlange ervaring met het verrichten van werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek in en om het kantoor, huis en industriële omgevingen. Zij hebben een eigen storingsdienst waar in de regio Papendrecht en omstreken gebruik van gemaakt wordt.


Trainers Michel van den Herik en Jeroen Euser kunnen met hun team dan ook weer netjes voor de dag komen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.