Tweetal aangehouden voor mishandeling met honkbalknuppel

08 december 2008

PAPENDRECHT - Twee mannen zijn zaterdagmiddag door de politie aangehouden voor het mishandelen van een vrouw in een woning aan de Staringlaan. De vrouw had een relatie gehad met één van de verdachten waarna er ruzie was ontstaan over een jas.

Dit was voor de verdachten een reden om een honkbalknuppel te pakken en daarmee de vrouw te slaan.

Die liep daarbij licht letsel op. Zij heeft aangifte gedaan bij de politie. De twee verdachten, een 18-jarige en een 21-jarige inwoner van Papendrecht, konden op de Vondellaan worden aangehouden. Tegen hen zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.