Teleurstellend gelijkspel

08 december 2008
Teleurstellend gelijkspel

PAPENDRECHT -  Net als in de uitwedstrijd tegen Tricht begin september eindigde de thuiswedstrijd voor Drechtstreek in een 1-1 gelijkspel. Het doelpunt voor Drechtstreek kwam al in de 12e minuut van de voet van Jan Abaisa die met een snoeihard schot in de verre hoek keeper Robert van Oijen passeerde. Daarna volgde een korte periode waarin Tricht wat meer initiatief toonde en voor het doel van Drechtstreek enkele malen voor gevaar zorgde. Kort voor rust waren er twee goede kansen die net over en naast het doel van Tricht gingen.

Na vijf minuten in tweede helft was het Gregory Wammes die de gelijkmaker op zijn naam schreef na een ongelukkige actie van doelman Marco Bogaard. Ondanks keihard werken lukte het Drechtstreek niet om de drie punten binnen te halen. Ook tijdens de elf-tegen-tien situatie – Rob Nifterik van Tricht kon na zijn tweede gele vroegtijdig gaan douchen – moest Drechtstreek tevreden zijn met slechts één punt.

Omdat trainer Jan Kroos niet kon beschikken over Bobby Erkelens (geschorst) en Stefan van Groningen (geblesseerd) speelde A-junior Ton Groffen, na enkele eerdere invalbeurten, zijn eerste hele wedstrijd in de basisformatie van Drechtstreek. Boy van Dijk, ook uit A1, maakte als invaller zijn eerste 10 minuten in het eerste elftal vol.

Zaterdag wacht Drechtstreek in de laatste wedstrijd voor de winterstop de uitwedstrijd tegen ASH in Hellouw.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.