Betonmixer vermorzelt personenauto

08 december 2008
Betonmixer vermorzelt personenauto

PAPENDRECHT - Op maandagmorgen 8 december heeft op het Nanengat een verkeersongeval tussen een personenauto en een betonmixer plaatsgevonden. De 54-jarige Papendrechter en bestuurder van de betonmolen reed vanaf de rotonde over het Nanengat toen een 19-jarige bestuurder uit Papendrecht hem in een personenauto tegemoet reed. Ten gevolge van de gladheid verloor de 19-jarige man de macht over het stuur en botste frontaal tegen de betonmolen. De auto kwam tot aan de voorruit onder het voertuig waardoor de bestuurder letsel opliep aan gezicht, borst en buik. Hij is naar het Dijkzigtziekenhuis in Rotterdam gebracht. De bestuurder van de betonmolen was erg onder de indruk van het voorval en is door zijn werkgever opgevangen.

foto: Kees Andriesse 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.