Man aangehouden voor diefstal van fiets

08 december 2008

PAPENDRECHT - Een oplettende getuige belde zondagavond 7 december de politie met de mededeling dat er zojuist een fiets was meegenomen vanaf de Staringlaan. Met een duidelijk signalement op zak kon de politie niet veel later een 14-jarige inwoner van Papendrecht aanhouden met de fiets in zijn bezit. De jongen is ingesloten voor nader onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.