Ambacht.net van start

05 december 2008
Ambacht.net van start

DRECHTSTEDEN - Afgelopen week heeft Papendrecht.net er een broertje bij gekregen: Ambacht.net!

Deze site is zo'n 10 jaar geleden opgericht door Peter Hoogstraaten en wegens tijdgebrek heeft hij de site overgedragen aan Hans Huisman van Bezichtig.nu Interdiensten, die ook reeds de sites Alblasserdam.net en Zwijndrecht.net beheert.

Ambacht.net heeft een eigen logo, inhoud, webadres en kleurstelling, maar is qua opzet gelijk aan de andere drie digitale steden.

Klik hier om een kijkje te nemen op www.ambacht.net!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.