Gewonden bestuurder verdacht van inbraak

05 december 2008

PAPENDRECHT - De politie heeft donderdagavond 4 december in het ziekenhuis van Dordrecht een 35-jarige man aangehouden.

Hij wordt verdacht van een poging inbraak in een woning. Korte tijd daarvoor kreeg de politie een melding dat er op de Westkil een bestuurder was aangetroffen met een slagaderlijke bloeding. Het slachtoffer is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Al snel bleek dat in een woning aan de Riethaak korte tijd daarvoor een poging tot inbraak was geweest.

Ook daar waren diverse bloedsporen zichtbaar die door de politie zijn veilig gesteld.

Daarop is de politie gegaan naar het ziekenhuis en heeft de verdachte aangehouden. De politie heeft de zaak nog in onderzoek en de verdachte is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.