Kaartverkoop Music&Show On Tour maakt vliegende start

02 december 2008

PAPENDRECHT - Even leek het er op dat de kaarten voor het megafestival Music&Show on Tour volgend jaar in het Vondelpark, meteen afgelopen zaterdag uitverkocht zouden zijn. Tot opluchting van Outsider exploitant Pleun de Vlaming was dat niet helemaal het geval. “Aan de ene kant zou dat wel leuk geweest zij,” erkent De Vlaming. “Maar ik was toch bang dat ik dan later een hele hoop mensen had moeten teleurstellen. Mensen die zaterdag gewoon niet konden.” Die mensen hoeven nu in ieder geval niet bang te zijn dat ‘er naast’ grijpen.

Er zijn in de Tapperij in het winkelcentrum De Westpolder nog kaarten verkrijgbaar voor het vijfdaagse festival. “We schieten aardig op met het invullen van de dagen,” vertelt De Vlaming. “We praten met de gemeente over een leuke invulling voor onder anderen senioren en voor kinderen. Ook met ondernemers gaan we aan tafel om te kijken hoe een aantrekkelijke ondernemers dag in elkaar gezet kan worden.” Voor die invulling kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het optreden van gezellige artiesten, of voor ondernemers een businessmiddag waar iedereen elkaar weer eens ziet. “In feite kunnen die middagen op elke gewenste wijze ingevuld worden,” aldus De Vlaming. “De accommodatie en de catering zijn er klaar voor.”

De avonden zijn gevuld met optredens van een keur aan artiesten zoals Wolter Kroes en Jannes. De opzet van Music&Show on Tour wordt mede gesponsord door Heineken, waarmee een zeer professionele aanpak is zeker gesteld. In de komende maanden zullen ook de programma’s voor de middagen duidelijker vorm krijgen. Zeker is dat Papendrecht met dit evenement een unieke plaats op de regionale festival kaart krijgt. De kans dat het een terugkerend evenement wordt is namelijk groot.
 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.