PKC E1 en A5 in het nieuw

01 december 2008

PAPENDRECHT - PKC E1 kan zich sinds het begin van het nieuwe seizoen vol trots presenteren in een nieuwe outfit.

Huijzer & Renzen Advocaten is een jong kantoor in Rotterdam met ervaren advocaten. Maurits Renzen is een van de oprichters van het kantoor. Mark Huijzer is sinds medio 2006 aan het kantoor verbonden. Het kantoor bestaat uit drie advocaten, een faillissementsmedewerker en drie secretaresses.

Zij hebben alle talenten van E1 van nieuwe trainingspakken en speelshirts  voorzien. Deze ploeg van Suzanne Struik, Irene den Braanker en Kees Verhoeven kunnen dan ook weer netjes voor de dag komen hierdoor.

Hiernaast is PKC A5 recent in het nieuw gestoken door Administratie- en adviesburo J.T. Meerkerk uit Papendrecht.

Deze talenten die getraind en gecoached worden door Wim Vink zijn allemaal voorzien van nieuwe trainingspakken en speelshirts.

PKC/LukassenBoer is zeer gelukkig dat ook dit regionale bedrijf weer een jeugdploegje sponsort.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.