Gestoken na verkeersconflict

01 december 2008

PAPENDRECHT - Een 40-jarige man uit Rotterdam is op zondagavond 30 november lichtgewond geraakt na een verkeersconflict en een daarop volgend steekincident.
De man reed rond 20.10 uur over de Edisonweg en irriteerde zich aan het langzame rijgedrag van een voor hem rijdende bestuurder van een zwarte Golf. Via de Burgemeester Keijzerweg, waar de man de traag rijdende bestuurder inhaalde, sloeg hij na de Veerweg de Tiendweg in en bereikte daarna de Keizerskroon. Daar stopte hij zijn auto en bemerkte dat de bestuurder, waaraan hij zich irriteerde, hem was gevolgd. Drie jongens stapten uit de auto waarna één van hen het slachtoffer bedreigde met een ijzeren voorwerp en tussen het slachtoffer en een andere inzittende een schermutseling ontstond. De man liep hierbij een snee in zijn zij op en kon ter plaatse worden behandeld door ambulancepersoneel. Bij het onderzoek ter plaatse en in de omgeving werden de verdachten niet aangetroffen. Aan de hand van het kenteken trof de politie op een adres aan de Weteringsingel wel de auto van de verdachten aan. De politie onderzoekt de zaak en sluit aanhoudingen op korte termijn niet uit.

GETUIGEN GEZOCHT
De politie zoekt getuigen van het incident en vraagt hen zich te melden. Heeft u meer informatie over deze zaak? Neemt u dan contact op met de recherche in Gorinchem op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000 (gratis).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.