Meld verdachte situaties

01 december 2008

PAPENDRECHT - Extra ogen en oren voor politie gezocht. Oplettendheid van inwoners is een effectief middel in de strijd tegen verschillende vormen van overlast, zoals vandalisme en vernielingen. Daarom vraagt de politie inwoners die verdachte situaties zien, deze te melden via [0900-8844]. Zo konden de afgelopen week door melding van een oplettende Ambachter verschillende zaken worden opgelost.

Jaarlijks wordt voor tienduizenden euro’s schade aangericht in de openbare ruimte. Een deel daarvan kan worden verhaald op de daders, voor het grootste gedeelte draait echter de samenleving op. Om dit terug te dringen en omdat politie en toezichthouders niet altijd overal aanwezig kunnen zijn, vragen zij hulp van de inwoners. Zij weten immers wat er in de omgeving gebeurt. Bewoners kennen mede-bewoners en weten wie er wel en vooral niet thuishoren in de buurt. Dus ziet u iets verdachts, bijvoorbeeld mensen met opvallend veel belangstelling voor auto’s of andere goede ren? Aarzel niet en bel de politie op [0900-8844].
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.