Minima kunnen zich melden voor 50 euro extra

28 november 2008

PAPENDRECHT - Inwoners van Papendrecht en van de andere Drechtsteden met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm hebben recht op een eenmalige uikering van vijftig euro. Huishoudens die bij de Sociale Dienst Drechtsteden bekend zijn, krijgen de vijftig euro automatisch op hun rekening gestort. Wie niet bekend is bij de Sociale Dienst Drechtsteden, kan dit zelf aanvragen.

 Via de website www.50eurovoorminima.nl kunnen mensen bekijken of zij in aanmerking komen voor de vijftig euro extra. Wie geen toegang heeft tot internet, kan telefonisch contact opnemen met de Sociale Dienst Drechtsteden of langs komen bij een van de serviceloketten.

Inwoners van Papendrecht en van de andere Drechtsteden met een (aanvullende) bijstandsuitkering of die dit jaar bijzondere bijstand ontvangen, krijgen het geld in december automatisch op hun rekening gestort. Hierover ontvangen zij een brief. Zij hoeven hiervoor dus niets te doen.

Wie niet bekend is bij de Sociale Dienst Drechtsteden, kan tot 1 februari 2009 een aanvraag indienen. Een aanvraagformulier is te verkrijgen via www.sociale­dienst­drechtsteden.nl, telefonisch via 078 639 8000, bij het gemeentehuis van Papendrecht en bij de hoofd­vestiging van de Sociale Dienst in Dordrecht.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.