Terugleggen Veerweg en herinrichting parallelrijbaan

28 november 2008

PAPENDRECHT - Vanwege het tijdelijke winkelcentrum aan Den Briel werd de hoofdrijbaan van de Veerweg verlegd naar de parallelrijbaan. Deze tijdelijke oplossing moet nog worden opgeheven.

Het ontwerpplan daarvoor doorloopt op dit moment een inspraakprocedure. Van donderdag 27 november 2008 t/m donderdag 11 december 2008 kunnen belanghebbenden kennis nemen van dit ontwerpplan op de leestafel van het gemeentehuis tussen 8.30 en 17.00 uur, op vrijdagavond tot 19.30 uur. Binnen deze termijn kan iedereen schriftelijk zienswi jzen op het ter inzage gelegde  ontwerpplan kenbaar maken bij de afdeling Stedelijk Beheer, cluster Werkvoorbereiding en Beheer, van de gemeente Papendrecht. Belangstellenden kunnen donderdag 11 december 2008 vanaf 20.00 uur een informatieavond bezoeken in het Golden Tulip hotel, Lange Tiendweg 2 te Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.