Cheque voor Knotploeg de Kievit

27 november 2008
Cheque voor Knotploeg de Kievit

PAPENDRECHT - Op woensdag 26 november heeft de Knotploeg De Kievit van de NVWA een cheque van 7000 euro uitgereikt aan voorzitter van de NVWA Bas de Lange. De knotters van de knotploeg werken wekelijks meerdere ochtenden in de week in het landschap en onderhouden kades, teindwegen, bosjes en andere kleine landschapselementen. Op 26-11-2008 overhandige Arend de Jong (74) en daarmee de oudste knotter van de Knotploeg een cheque van 7000 aan Bas de Lange.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.