Plannen sportcentrum gepresenteerd

27 november 2008

PAPENDRECHT - Woensdag 26 november zijn twee uitgewerkte plannen voor het nieuwe sportcentrum aan de Lange Tiendweg en de daarbij behorende sportfuncties gepresenteerd aan de raadscommissie Samenleving. Eerder al (op 17 november) konden geïnteresseerde en betrokken Papendrechters de tekeningen en maquettes bekijken tijdens een openbare informatieavond.
Uitgangspunt bij het eerste plan (traject I) is een (her)ontwikkeling van het sportcentrum op de huidige zwembadlocatie. Traject I is een verbetering van het oorspronkelijke plan: een aantal sportfuncties, genoemd in de Meespraakfase in 2007, kunnen hierdoor alsnog worden gerealiseerd.

In het tweede plan (traject II) komt het sportcentrum op de plaats waar nu het zalencentrum van het hotel staat; op de huidige zwembadlocatie komen in dit plan nieuwe woningen. Voor traject II is de gemeente nog volop in gesprek met VORM Ontwikkeling BV. Afhankelijk van de resultat en zal het college naar verwachting in het voorjaar van 2009 een zorgvuldige afweging maken en komen tot een voorstel aan de gemeenteraad.

Tijdens de goed bezochte bijeenkomst op maandag 17 november is een uitgebreide nieuwsbrief uitgereikt. Hierin worden zowel de sportfuncties als de twee plannen nader toegelicht, in woord en beeld. Geïnteresseerden kunnen de nieuwsbrief downloaden van www.papendrecht.nl/sportcentrum. Bij de receptie in het gemeentehuis zijn ook nog gedrukte exemplaren te verkrijgen.
Meer informatie over het nieuwe sportcentrum vindt u op www.papendrecht.nl/sportcentrum. Heeft u nog vragen? Mailt u dan naar sportcentrum@papendrecht.nl of belt u naar de gemeente (vragen naar projectmanager Joop Warner).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.