Vervolgbericht: onderzoek naar beroving afgerond

26 november 2008

PAPENDRECHT - Het onderzoek naar de beroving van een 19-jarige inwoner van Papendrecht op vrijdagavond 21 november is door de politie afgerond. Deed de politie afgelopen weekend nog een extra oproep aan getuigen om zich te melden, inmiddels is gebleken dat dit geen meerwaarde meer heeft voor het onderzoek.
Het slachtoffer werd vrijdagavond 21 november in een woning in de Haagbeukhof in elkaar geslagen en daarna gedwongen een geldbedrag te pinnen. De politie hield drie mannen aan: een 19-jarige, een 21-jarige en een 25-jarige inwoner van Papendrecht. De verdachten zijn bekenden van het slachtoffer en dachten op deze wijze geld te innen dat ze tegoed dachten te hebben. De drie zijn inmiddels weer heengezonden. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.