Politie flyert na woninginbraak

26 november 2008

PAPENDRECHT - Op dinsdag 25 november rond 13.30 uur trof een 66-jarige vrouw twee inbrekers aan in haar woning aan de Rembrandtlaan. Zij kwam thuis waar zij haar huisdeur open trof en bemerkte dat er mensen in haar woning waren.

Mevrouw riep hen dat ze direct moesten vertrekken en riep vervolgens om hulp. Hierop werd door verschillende buurtbewoners gereageerd. De twee inbrekers maakten zich langs de kordate vrouw heen uit de voeten en vluchtten via het trappenhuis.

Een toegesnelde 72-jarige flatbewoner werd bij de deur beneden bijna omvergelopen door het vluchtende duo. De daders staken de Rembrandtlaan over en renden via het voetpad richting de Breitnerstraat, waar ze achter de flat verdwenen.

Een 48-jarige bewoner van de Breitnerstraat zag de twee mannen in een rode personenauto stappen, die werd bestuurd door een derde man.

De auto reed weg richting de Vincent van Goghlaan. De politie heeft dezelfde avond in de buurt flyers verspreid in de hoop meer informatie van eventuele getuigen te krijgen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.