Jeugdteam 3 de tweede kampioen bij TTV Papendrecht

25 november 2008
Jeugdteam 3 de tweede kampioen bij TTV Papendrecht

PAPENDRECHT - Met een dikke zege heeft het 3e jeugdteam van de TTV Papendrecht zaterdagmiddag thuis in de Kooy het kampioenschap in de 3e klasse veroverd. In de najaarscompetitie speelde Papendrecht 3 tweemaal gelijk en noteerde het zaterdag de 7e overwinning. Het bezoekende Tavernie 3 uit Nieuwland kwam slechts tot 2 winstpartijen doordat Pascal van Hoek en Jamie de Waardt zich eenmaal lieten aftroeven. Laurens Langeveld noteerde zijn 6e hattrick en veroverde met Pascal het dubbel.
Bij de jeugd kan ook vierdeklasser team 4 nog kampioen worden. Zaterdag werd hekkensluiter Serve 2 met 7-3 verslagen doordat zowel Falco Zoutewelle als Daniël Kleijn en Max Kornet twee partijen wonnen en de laatste twee het dubbel. Naaste concurrent Sliedrecht Sport 1 noteerde  echter een 8-2 zege, waardoor Papendrecht 4 thans één puntje achter deze koploper staat. Aanstaande zaterdagmorgen om 9 uur in sporthal de Valk in Sliedrecht wordt in het laatste competitieduel de rechtstreekse confrontatie uitgevochten tussen beide concurrenten. Een eerdere confrontatie eindigde in een onbesliste 5-5 zodat zaterdag met 4-6 moet worden gewonnen.

Ongekend spannend is het ook bij de poule van seniorenteam 5. Afgelopen week diende het team tweemaal te spelen tegen Dordrecht 7, zowel een inhaalwedstrijd op dinsdag (uit) als de return vrijdag thuis. Dinsdag probeerde Hanno van Sintmaartensdijk zijn medespelers te inspireren en speelde hij een verdienstelijke hattrick. Samen met Patrick van Vooren (1x) veroverde Hanno ook het dubbel. Jammer genoeg bleef André Voskuijl deze avond met lege handen en werd de eindstand 5-5. In de return vrijdag werd opnieuw het dubbel gewonnen door Hanno en Patrick, maar noteerden beiden slechts één magere zege. Vrijdag completeerde Robert Hilgeman met eveneens één overwinning de teleurstellende 4-6 nederlaag waardoor de situatie ontstond dat nu 4 teams kansen hebben op het kampioenschap in de 3e klasse. Het Alblasserdamse TTVA 2 en de selectie van Serve uit Hendrik Ido Ambacht delen de koppositie met 54 punten. Papendrecht 5 heeft 53 punten en Dordrecht 7 noteert nu 51 punten. In de slotronde komende week spelen TTVA 2 en Serve 1 donderdagavond tegen elkaar in Alblasserdam. Papendrecht 5 speelt op dezelfde avond thuis in de Kooy tegen de no. 5 van de ranglijst Talani 1. Wellicht vechten 3 teams een vergeefse strijd en liggen de beste kansen nog bij Dordt 7 dat vrijdagavond hekkensluiter DFC 1 ontvangt.

Meer nieuws op www.ttvpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.