Scooterrijder onderuit door spiegelglad wegdek

25 november 2008
Scooterrijder onderuit door spiegelglad wegdek

PAPENDRECHT - Maandagavond 24 november omstreeks 11 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de kruising Savornin Lohmanlaan met de Willem Dreeslaan.

Een bestuurder van een scooter verloor door de gladheid de macht over het stuur en raakte gewond. De scooterrijder is ter observatie opgenomen in het Albert Schweitzer Ziekenhuis te Dordrecht. De politie heeft zich over de scooter ontfermd.

De politie heeft de Gemeente Papendrecht dringend verzocht om de strooiwagens de wegen op te sturen zodat een dergelijk ongeval voorkomen kan worden!

Foto: Kees Andriesse

 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.