Film van jubileumavond Dorpsbehoud

24 november 2008
Film van jubileumavond Dorpsbehoud

PAPENDRECHT - Op vrijdagavond 14 november werd het 25-jarig jubileum van Stichting Dorpsbehoud Papendrecht gevierd in de Bethlehemkerk, die met 900 plaatsen maar net groot genoeg was om plaats te bieden aan alle belangstellenden. Voor iedereen, die op deze avond niet in de gelegenheid was om te komen  - Dorpsbehoud was genoodzaakt de oorspronkelijke datum 7 november te verzetten naar 14 november - en voor iedereen, die het graag nog eens wil zien, goed nieuws.

Van deze avond is - in opdracht van Dorpsbehoud - een film gemaakt door John Reugebrink van Sun Video, die al meer films voor Dorpsbehoud heeft gemaakt, waarop de gehele voorstelling van Dorpsbehoud is vastgelegd. Niet alleen beelden uit het verleden, maar ook de plannen voor de toekomst. Verder was er de presentatie van het boek “Koopt in den vreemde niet wat uw eigen dorp u biedt”, de huldiging van de donateurs, die Dorpsbehoud 25 jaar lang onafgebroken hebben gesteund, de optredens van de Smarties, De Pontonniers en Excelsior  en alles wat er gepland of ongepland op die gedenkwaardige avond gebeurde.

Deze film is vanaf heden (naar keuze op DVD of video) te bestellen in Museum Dorpsbehoud tegen vooruitbetaling van 12,50 euro.
Bestellen kan ook door 12,50 (per film) over te maken op bankrekeningnummer 3530.10510 van de Rabobank te Papendrecht, onder vermelding van: DVD Jubileum of Video Jubileum en uw telefoonnummer.

Er wordt naar gestreefd de films in december te leveren, een en ander hangt af van de hoeveelheid bestellingen. Kopers worden gebeld als de film klaar is, waarna deze in Museum Dorpsbehoud kan worden opgehaald.

Vanwege de verschijning van het boek “Koopt in den vreemde niet wat uw eigen dorp u biedt” is de gelijknamige tentoonstelling in Museum Dorpsbehoud aan de Veerdam 6 te Papendrecht tot nader order verlengd. Openingstijden: Woensdagmorgen van 10-12, zaterdagmiddag van 14-16 uur. Toegang gratis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.