Kraampjesdag Waalburcht levert 2000 euro op

24 november 2008
Kraampjesdag Waalburcht levert 2000 euro op

PAPENDRECHT - Op zaterdag 22 november 2008 werd voor de eerste keer in de Waalburcht een kraampjesdag gehouden. Naast allerlei rommelmarktspullen waren er ook zelfgemaakte artikelen te koop en ook de inwendige mens werd niet vergeten. De hele dag door was het gezellig druk en uiteindelijk viel er een mooie opbrengst van 2000 euro te noteren.

De opbrengst is voor de aankleding op de terrassen voor de bewoners. Na afloop was er nog een uitvoering van smartlappenkoor De Smarties voor de bewoners in de recreatiezaal.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.