VV Papendrecht verliest bekerduel van Heerjansdam

24 november 2008
VV Papendrecht verliest bekerduel van Heerjansdam

PAPENDRECHT - Op zaterdag 22 november 2008 lukte er weinig en leek het erop dat VV Papendrecht nog niet in staat is om van een 5e klasser te winnen... Heerjansdam had er tot nu toe nog niet veel van gebakken in de competitie. Met slechts een overwinning staan ze onderaan. Ook Papendrecht kon na de wisselvallige resultaten wel een opsteker gebruiken. Goed spelen bij Baronie (verlies) en in Venray (wel winst) werd afgewisseld met onnodige verliezen thuis.

Papendrecht had vandaag weer niet het geluk en het zelfvertrouwen om de kansen die het in de eerste helft kreeg om te zetten in een treffer. Heerjansdam knokte voor wat het waard was en kwam in de eerste helft alleen maar aan verdedigen toe. Chentouf kwam alleen op de keeper af met Luciano naast hem, probeerde het zelf maar mistte. Luciano met een knap schot, maar net naast. Ondertussen had wel Richards de thuisclub wel op voorsprong gezet: 1-0. Chentouf kreeg daarna nog een kans maar vlak voor rust kopte Danny van Valen de 2-0 binnen uit een corner. Op slag van rust had Papendrecht de aansluitingstreffer op de schoen.

Direct na de pauze scoorde Braat de 3-0. Na deze treffer zakte de moed bij rood-zwart in de schoenen. Papendrecht kreeg daarna wel wat meer balbezit maar landurig was dit zelden. Trainer Richard Middelkoop wisselde drie spelers tegelijk. Chentouf, Giovanni Klaverweide en Bas Verhoeven gingen naar de kant. In hun plaats kwamen Robert-Jan de Vos, Samir Acharrat en Glenn den Uijl. Papendrecht kreeg wel een paar kleine mogelijkheden, maar de overtuiging ontbrak. De keeper van groen-zwart was alert. In de 85e minuut werd de score nog verhoogd naar 4-0. Over de linkerkant werd Papendrecht op kinderlijke wijze uitgespeeld en kon Zense simpel afdrukken. Volgende week zondag komt JVC Cuijk naar het Slobbengors, de favoriet voor de titel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.