Succesvol UVX-evenement

24 november 2008
Succesvol UVX-evenement

PAPENDRECHT - Zo’n 200 leerlingen van De Lage Waard en het Willem de Zwijger college maakten het UVX evenement in de loods van machinefabriek L. Straatman BV vrijdag 21 november tot een succes. Naast het volleybaltoernooi werden tijdens de Ultimate Volley Xperience aan de Ketelweg side events gehouden, zoals WII, mini poule, mini tafeltennis en de loungecorner.
Aan het eind van de avond werden prijzen uitgereikt aan het origineelste team (de badeendjes), het meest enthousiaste team en de sportiefste teams (heel toevallig van Flits en Smash' 66).

Helaas kon door de extreme weersomstandigheid het Bossabal - volleyballen op luchtkussens- niet opgezet worden. Dat was jammer, maar de beide volleybalverenigingen hebben al plannen voor Powerpark (Flits) en het Havenfestival (Smash' 66), dus grote kans dat er toch Bossabal gespeeld wordt in de toekomst!

De sportconsulenten van de gemeenten Papendrecht en Alblasserdam waren blij met de loods die gratis beschikbaar werd gesteld door machinefabriek L. Straatman B.V. Dit bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en produceert in haar eigen fabriek grote onderdelen voor baggerschepen, zoals boegkoppelinstallaties, draaiglands, ball-joints en specials. Daarnaast leveren zij een compleet pakket meer- en sleephaken en bouwen ze klantspecifieke staalconstructies. De producten worden wereldwijd toegepast.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.