Jongste Geulzwemmers naar Speedo Clubmeet

22 november 2008
Jongste Geulzwemmers naar Speedo Clubmeet

PAPENDRECHT - Dit weekend werd in Dordrecht de Speedo Clubmeet gezwommen. Dit is een wedstrijd voor zwemmers tot 12 jaar, de zogenaamde minioren, waarbij het uiteindelijk om de totaalstand van het hele team gaat en niet zozeer om de individuele prestaties. Alle verenigingen uit de regio Rotterdam namen met hun miniorenzwemmers deel aan deze wedstrijd.
Er werden door de Geulzwemmers 17 persoonlijke records gezwommen met als uitschieter Janus de Vries, die op de 50 vlinder ruim 7,5 seconden onder zijn beste tijd dook.

In de categorie meisjes minioren 4 zwommen Britt Jansen en Angela Boon op de 100 vrij allebei een PR op de eerste 50 meter. Britt voegde daar later nog een mooi PR op de 50 school aan toe. Sabrina de Graaf haalde bij meisjes minioren 5 een keurige derde plaats op de 100 wissel. Op de 50 vlinder zette Iris van Valen een PR neer.
Bij de jongens in deze categorie was er een mooi tweede plaats voor Bas van Middelkoop op de 50 school en op de 100 vrij zette Ben Muller zowel op 50 als op 100 meter een PR op de klokken. Ook Tom Stehouwer verbeterde zijn tijd op de 100 vrij.
Bij de oudste jongens, minioren 6, waren er 3 PR’s voor Joran Bakema en Janus de Vries en 2 PR’s voor Yaro Roodenburg en Nick Molle.

De laatste estafette, 4x50 wissel, werd door het jongensteam met Yaro Roodenburg, Nick Molle, Bas van Middelkoop en Max Muller afgesloten met een derde plaats. Het meisjesteam met Anne van Middelkoop, Iris van Valen, Sabrina de Graaf en Diane Vink eindigde op een achtste plaats.
Aan het eind van de wedstrijd bleken de jongste zwemmers van de Geul op een keurige zesde plaats in de totaalstand geëindigd te zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.