DES'72 wint topper van Hellas

22 november 2008
DES'72 wint topper van Hellas

PAPENDRECHT - Terwijl de winter, buiten sporthal de Donck, met een flinke sneeuwbui zijn intrede heeft gedaan, wacht de mannen van DES’72 een warm onthaal tegen de medekoploper Hellas 3 uit Den Haag. De handballers uit Papendrecht zijn thuis nog ongeslagen maar hebben buiten hun eigen sporthal nog geen punt binnen kunnen halen. Hoewel Hellas een stuk hoger staat op de ranglijst was hier vandaag niet veel van te merken.  Het duurde ruim vijf minuten voordat het eerste doelpunt in het net verdween.
De eerste helft  ging redelijk gelijk op en de ruststand werd 12-12. DES kon de tweede helft een kleine voorsprong nemen van 2  a 3 punten.
Hellas gaf zich echter niet zomaar gewonnen en naderde DES tot op 1 punt met een 21-20 stand.
De Papendrechters hielden echter het hoofd koel en haalde de volle winst binnen met een eindstand van 23-21 en blijven hiermee thuis ongeslagen.

Foto: Jan Bezemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.