Vijfdaags muziekspektakel in Vondelpark

21 november 2008
Vijfdaags muziekspektakel in Vondelpark

PAPENDRECHT -  Pleun de Vlaming, exploitant van Tapperij de Outsider, haalt het muziekspektakel ‘Music & Show on Tour’ naar het Vondelpark te Papendrecht.

Vijf dagen lang, van 9 tot en met 13 juni in juni 2009, komen bekende namen als Wolter Kroes, Jannes en Rene Schuurmans naar Papendrecht.

Landelijke concerns als Heineken, vier artiestenbureaus, cateraars en Tapperij de Outsider, maken het mogelijk om voor euro 3,70 per avond de megaconcerten te bezoeken. “Voor euro 3,70 per avond binnenkomen bij Wolter Kroes, Jannes en Renee Schuurmans is echt een stunt”, aldus De Vlaming. Bekende Nederlandse dj’s, live bands, drive-in shows en twintig bekende tv artiesten, zoals Havenzanger Willem Mulder, Jannes, Stef Ekkel, Helemaal Hollands, Rene Schuurmans, Wolter Kroes en vele andere grote namen werken hier aan mee. Het gehele vijfdaagse evenement kost slechts 18,50 euro. Een Goud van Oud avond, het grote Piratenfestijn, een Nederlandse Sterrenavond, een Après-ski avond en de Leve de Lol Party zijn de thema avonden.

Een unieke kans om Papendrecht landelijk op de kaart te zetten, zo noemt Pleun de Vlaming het muzikale festijn. Er wordt gewerkt aan een seniorenmiddag met koren en bekende artiesten, een kinderspektakel met de Nederlandse kabouter Plop of de mogelijkheid om het bedrijfsleven en verenigingen te betrekken bij dit evenement.

Op zaterdag 29 november vanaf 11:00 uur kunnen op Winkelcentrum Westpolder de kaarten gekocht worden. Reserveren is niet mogelijk omdat de organisatie beseft dat het snel zal zijn uitverkocht. Voor meer informatie: Pleun de Vlaming via 06 - 23 45 61 11 of pldevlaming@tiscali.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.