Willem Groeneveld heeft zijn eerste boek van de serie '2' uitgegeven

21 november 2008
Willem Groeneveld heeft zijn eerste boek van de serie '2' uitgegeven

PAPENDRECHT - Willem Groeneveld heeft op 3 oktober jl. zijn eerste boek van de serie die '2' heet uitgegeven: Dit eerste deel heet De Gouden Lekie.
Dit heeft hij gedaan via www.boekscout.nl, een internetuitgever.
Het boek is alleen te bestellen bij deze uitgever en inmiddels ook bij de boekhandel Meent te Papendrecht.
De recensies zijn goed, lezers zijn enthousiast en vragen al om deel 2.
in september 2009 hoopt Willem deel 2 klaar te hebben.

Om meer bekendheid aan het boek te geven heeft hij een site gebouwd. Op deze site staat info over zijn boek, Nieuwtjes, een reactiemogelijkheid en een forumpagina waarop bezoekers met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Willem wil de lezer eigenlijk gewoon op de hoogte houden van de ontwikkelingen. De site is nog pril, maar het begin is er.
 
De site kan bereikt worden via www.willemmjgroeneveld.webs.com.
Het boek kan besteld worden via www.boekscout.nl/html/boek.asp?id=490 
 
Over het boek

Het is winter. In het bos bij Onderschie wordt onder vreemde omstandigheden een tweeling te vondeling gelegd. De kinderen, een jongen en een meisje, worden opgevoed door een boerengezin en hebben tot hun twaalfde verjaardag een onbezorgde jeugd. Maar dan begint hun grote avontuur. De kinderen merken dat ze anders zijn en krijgen zes belangrijke opdrachten waarvan ze de inhoud nog niet kennen. Voordat ze hun eerste opdracht uitvoeren, worden ze getraind in een bijzondere omgeving. Als ze er dan klaar voor zijn, gaan ze samen met hun vader het magische avontuur tegemoet, op zoek naar de oplossing van hun eerste opdracht en geholpen door bijzondere vrienden. Zal het ze lukken om hun opdracht uit te voeren? En wie zijn zij eigenlijk?
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.