Expositie in de bibliotheek

21 november 2008
Expositie in de bibliotheek

PAPENDRECHT - In de Openbare Bibliotheek van Papendrecht is nog tot begin januari 2009 een expositie te zien van de sectie Amateurkunst van de Culturele Raad Papendrecht onder de titel “Met z’n allen VIII”.

“Met z’n allen” is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij amateurkunstenaars uit Papendrecht en omgeving allen één werk mogen exposeren. Dit jaar is er gekozen voor een thema en wel “vakantie” en er doen 37 amateurkunstenaars mee.Er hangen 34 werken aan de wanden in verschillende technieken zoals potlood, aquarel, acryl, olieverf, foto en Tiffany. In de vitrine zijn werken in aquarel, acryl en serpentijn te bewonderen.

De expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.