Doorrijden na aanrijding

19 november 2008

Politie zoekt getuigen

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar de bestuurder van een vrachtauto die doorreed nadat hij een aanrijding veroorzaakte.

De aanrijding vond plaats op maandagmiddag 17 november 2008 omstreeks 17.10 uur op de Burgemeester Keijzerweg met de kruising van de Weenaweg. Een personenauto, bestuurd door een 48-jarige vrouw uit Alblasserdam, stond stil in de file op de rijbaan richting Papendrecht.

Vanaf Papendrecht kwam een vrachtauto met aanhangwagen die linksaf de Weenaweg opreed.

Hij kwam daarbij in botsing met de personenauto van de vrouw. De gehele achterbumper werd van de auto gerukt en kwam op het wegdek terecht. De vrachtautobestuurder reed vervolgens weg  zonder te stoppen. De vrouw is nog achter de vrachtauto aangereden, maar kon deze niet inhalen.

De vrouw deed aangifte en de politie is op zoek naar de bestuurder van de vrachtauto. 

Omdat het ongeval plaats vond op het moment dat er sprake was van file, zijn er wellicht getuigen.

De bestuurder van de vrachtauto en getuigen worden verzocht te bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.