Geslaagde Rietveld Bouw Cross bij AV Passaat

17 november 2008
Geslaagde Rietveld Bouw Cross bij AV Passaat

PAPENDRECHT - Aissa Marguoum (39:16 min) van Parthenon was afgelopen zaterdag de terechte winnaar op de lange cross. Bij de korte cross werd Heero Spaan van Passaat de overtuigende winnaar. Op en rond het complex van av Passaat was wederom een prachtig parcours over het veld en door het in herfstkleuren prachtige park uitgezet. Door de vele bochten en vochtige zuigende grond was het parcours veel zwaarder dan dat de weersomstandigheden deden doen geloven. De Passaat atleten Jacqueline van Wijk en Margreet Versluis wisten bij de vrouwen de lange en korte cross te winnen.

In de ochtend liepen de jeugdatleten hun wedstrijden in het kader van de crosscompetitie.
Ook hier waren mooie resultaten voor menig Passaat atleet weggelegd. Bij de pupillen mini meisjes wist Amber Fritse haar race door een mooie eindsprint te winnen. Bij de pupillen C jongens had Arne van der Linde een zeer ruime voorsprong op de concurrentie. Bij de pupillen A 1e jaars waren de eerste 4 atleten van Passaat waarbij Robert ten Hulzen als sterkste uit de bus kwam. Bij de 2e jaars was Tijmen van Straten niet bij te houden. Bij de junioren C meisjes was Julie van den Bout veel te sterk voor de concurrentie.

Voor uitslagen en foto’s van de Rietveld Bouwcross verwijzen wij u naar www.avpassaat.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.