Bouwpastoor Drechtsteden Toernooi 2008

17 november 2008
Bouwpastoor Drechtsteden Toernooi 2008

PAPENDRECHT - Vrijdag en zaterdag werd er in de PKC-hal gestreden voor de winst op het 5e Bouwpastoor Drechtsteden Toernooi 2008.

In de eerste wedstrijd speelden Blauw Wit/Haven en PKC tegen elkaar, waarbij de Papendrechters uiteindelijk aan het langste eind trokken. Het werd een nipte 20-22 overwinning voor het groen-wit uit Papendrecht.
De tweede wedstrijd vrijdagavond bracht Dos'46 en Deetos tegenover elkaar. Dos'46 dat vorige week bij de opening van de hal in Drachten PKC nog nipt wist te bedwingen, had ook met de Dordtenaren geen moeite: eindstand 28-19.

Zaterdag was het behoorlijk druk op het PKC-complex. Blauw Wit/Haven en Deetos openden de avond, waarbij het tot de laatste seconde spannend bleef. De Dordtenaren wonnen nipt met 18-19. Slotstuk vormde de wedstrijd tussen Dos'46 en PKC. Net als verleden week waren het de Nijeveners die de voorsprong namen en niet meer afstonden. De 20-19 winst van Dos'46 bracht de Drenten tevens de hoofdprijs van € 1000,-.

Foto: Peter Besemer

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.