Derde thuisverlies voor VVPapendrecht

17 november 2008
Derde thuisverlies voor VVPapendrecht

PAPENDRECHT - Na een goede wedstrijd in Venray, met 1-3 winst, was er afgelopen zaterdag 15 november 2008 weer de domper van het derde thuisverlies tegen SV Meerssen met 1 tegen 2. De eerste kans was voor Papendrecht. Een schot van Samir Acharrat tegen de onderkant van de lat en kwam het veld weer in. In de 11e minuut kwamen de gasten gelukkig op een 0-1 voorsprong. Een schot werd van richting veranderd maar kon nog wel gekeerd worden door Kros. Niet voldoende want de terugspringende bal werd door Tjemu Kunu binnengeschoten.

In de 25e minuut komt Papendrecht langszij. Samir Acharrat ging goed door op een bal welke diep gespeeld werd. De bal werd door een verdediger van Meerssen naar buiten gespeeld waar Bas Verhoeven, spelend op het middenveld, attent reageerde en de bal bij de eerste laag binnen kon schieten: 1-1. Na een klein half uur zette Jurswin Luciano de bal vanaf links goed voor. Twee man missen voor het doel de bal. Een missertje van Giovanni Ada betekende bijna een achterstand vlak voor rust. Kros was weer attent en via de lat werd de bal onschadelijk gemaakt. In de tweede helft werd het spel er niet beter op. Er was nog wel een kans voor Samir Acharrat, na voorzet Jurswin Luciano, maar zijn inzet ging voor langs.

In de 72e minuut komt SV Meerssen met 10 man te staan, de nummer 7 moet het veld verlaten na 2 x geel. Een schot van Bas Verhoeven gaat net over. In de 85e minuut komt SV Meerssen gelukkig op voorsprong. Een vrij trap van zo'n 30 meter spat uiteen op de kruising boven Kros. Koen Hendrikx reageert het snelst en kopt de terugspringende bal in het doel: 1-2.  Papendrecht dwong te weinig af waarbij ook vaak de tweede bal voor de tegenstander was. Het derde thuisverlies zorgt ervoor dat men weer in het rechterrijtje staat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.