Schaakteam op ramkoers

13 november 2008
Schaakteam op ramkoers

PAPENDRECHT -

Het eerste team van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam heeft ook de derde wedstrijd gewonnen. In Barendrecht werd een klinkende zege met 6,5 tegen 1,5 behaald. Bert Terlouw won zeer knap van de topspeler van Barendrecht, die daarmee voor het eerste in drie seizoenen een nederlaag kreeg te slikken. Jo Pattinama veroverde al na tien zetten een stuk, waarna zijn tegenstander het snel opgaf. Ook winst was er voor Kees van Meerkerk, Kees Brinkman en Hans van de Beukel. Daar kwamen remises bij van Meinte Smink, Philip Kraaiveld en Arie de Kluijver.

Het eerste team lijkt van plan om de club in het komende jubileumjaar op een kampioenschap te trakteren.

In de interne competitie van de vereniging nam Magnus Souverein de leiding over van Theo Punt door hem in een rechtstreeks duel te verslaan. Marius de Wit nestelde zich op de tweede plaats door fraaie winst op clubkampioen Pieter Modderkolk.

Bij de jeugd gaat Michael Bijkerk na tien ronden ongeslagen aan de leiding.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.