Prijswinnaars bekerwedstrijd VVHP

10 november 2008
Prijswinnaars bekerwedstrijd  VVHP

PAPENDRECHT - Afgelopen zondag heeft bij de Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht de prijsuitreiking van de Bekerwedstrijd  Flyball plaatsgevonden. De 3 grootste winnaars vielen in de prijzen.

1ste plaats ging naar Rieks van Gangelen met zijn Friese Stabij  Loyd 

2de plaats ging naar Annelieke Steggink met haar kruising Casper.
3de plaats ging naar Govert Verbree met zijn Border Collie Lucky.
 
Alle honden werden halverwege deze ochtend getrakteerd op een kluif van de vereniging, want ze hadden allemaal op hun manier hun best gedaan, ook aan de baasjes werd gedacht.Gezellig werd er met de beide groepen  koffie gedronken na dat de prijsuitreiking.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.