Bekerteam schaakt door

07 november 2008
Bekerteam schaakt door

PAPENDRECHT - Het team van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam heeft de tweede ronde van het bekertoernooi bereikt door een zege met 2,5 tegen 1,5 op IJsselmonde. Drie van de vier partijen eindigden in remise, zodat de zege van Meinte Smink doorslaggevend was. De remises waren voor Pieter Modderkolk, Kees Brinkman en Philip Kraaiveld. In de volgende ronde is Dordrecht de tegenstander.

Het 3e team behaalde de kleinst mogelijke zege (4,5 tegen 3,5) op het veel zwakker geachte De IJssel 3. Theo Punt, Arie de Kluijver en Teus Punt zorgden voor overwinningen. Zahir Likic, invaller Ad Stabij en Dirk Dooren voegden daar halfjes (remises) aan toe.
In de interne competitie gaat Theo Punt verrassend aan de leiding. Magnus Souverein veroverde de tweede stek door zijn concurrent Marius de Wit in een rechtstreeks duel te verslaan. Bij de jeugd voert Michael Bijkerk de ranglijst aan, gevolgd door Remco Schimmel en Sjoerd de Wit.
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.