Gewonden bij aanrijdingen

07 november 2008

PAPENDRECHT - Bij een aanrijding tussen een fietser en bromfietser op de Andoornlaan zijn op 6 november beide weggebruikers gewond geraakt. De 12-jarige fietsster uit Sliedrecht reed vanaf een parkeerplaats het fietspad op, maar zag kennelijk een 33-jarige bromfietser uit Ridderkerk over het hoofd.

De bromfietser zag het meisje wel, maar kon niet meer op tijd remmen.

Het kind liep een hersenschudding op, de man een gekneusde duim. Een ambulance is ter plaats gekomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.