Hobbyclub zoekt nieuwe leden en nieuwe opdrachten

06 november 2008

PAPENDRECHT -  De hobbyclub is een club voor 55 plussers en gehandicapten, die nieuwe dingen maakt en oude dingen opknapt en repareert. De club bestaat uit 8 leden, waarvan de jongste 61 en de oudste 85 is. Op het ogenblik zijn de leden bezig met het maken van een tuinmolen. Maar er worden ook tuinmeubels opgeknapt, speelgoed, voederhuisjes, windmolens, naamboordjes gemaakt. Er wordt voornamelijk met hout gewerkt.
 

Iedereen kan met oude spullen, die een opknapbeurt nodig hebben bij de club terecht. Het ontbrekende latje wordt weer aan uw houten bank of stoel gezet. De oude kinderstoel voor uw kleinkind wordt opgeknapt en is weer als nieuw. Ook handig voor scholen: is er een stukje van een spel of puzzel kwijt, de club maakt het. De prijs die u ervoor betaalt, is heel redelijk.
 

De club kan nieuwe leden gebruiken. Doet u graag iets met uw handen of vindt u het leuk met anderen wat te maken, kom dan eens vrijblijvend kijken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Molenaar, telefoon 078-6150276 of Arie van der Linden, telefoon 078-6414227. De hobbyclub werkt op maandag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur in de oude boerderij aan het Westeind 202. De koffie staat voor u klaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.