Boskalis handhaaft winstverwachting

05 november 2008
Boskalis handhaaft winstverwachting

Op basis van de gang van zaken in 2008 tot dusverre verwacht de Raad van Bestuur van baggerconcern Koninklijke Boskalis Westminster nv voor het gehele jaar een stijging van de nettowinst van circa 15%, gecorrigeerd voor de eenmalige bate uit de afwikkeling van de verzekeringsclaim van de W.D. Fairway. De gerapporteerde nettowinst bedroeg in 2007 204,4 miljoen. Bij de publicatie van de halfjaarcijfers in augustus werd de verwachting uitgesproken dat de stijging tussen de 10 en 15% zou liggen. De orderportefeuille bevindt zich op een stabiel hoog niveau van circa 3,5 miljard.

Financiële agenda 2009
18 maart - Publicatie jaarcijfers 2008
medio april - Publicatie jaarverslag 2008
14 mei - Algemene Vergadering van Aandeelhouders
20 augustus - Publicatie halfjaarcijfers 2009

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.