Buurtonderzoek na pogingen tot woninginbraak

05 november 2008

PAPENDRECHT – De politie heeft een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld naar aanleiding van twee pogingen van woninginbraak. Dinsdagochtend werd er tussen 10.30 uur en 11.00 uur tot twee maal toe gezien dat een man van rond de 20 jaar met kort donker haar en een zwarte jas op een fiets zich verdacht ophield in de buurt van deze twee woningen. De woninginbreker probeerde om het slot van beide voordeuren te forceren om zo binnen te komen. Dit lukte in beide gevallen niet waarna de dader er weer vandoor ging. De woningen waar de dader heeft geprobeerd in te breken stonden aan de Lisdreef en het Meelbeshof.
Aangezien deze inbraken op klaarlichte dag plaatsvonden en de kans aanwezig is dat deze man is opgevallen verzoekt de politie getuigen zich te melden via het nummer 0900-8844.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.