Graham Kendrick geeft Kerstconcert in Papendrecht

04 november 2008

PAPENDRECHT - De songs van Graham Kendrick zijn over de hele wereld bekend en zijn in heel veel landen onderdeel geworden van de aanbiddingsdiensten. We kennen allemaal de liederen "The Servant King", "Knowing You" en natuurlijk zijn bekendste song: "Shine Jesus Shine. Graham heeft een aantal songs geschreven die zijn vreugde en opwinding rondom de geboorte van Jezus weergalmen.
Het resultaat is de musical "Dreaming Of A Holy Night". Vorig jaar als CD uitgebracht en nu dus voor het eerst in december 2008 als concerttournee op vijf verschillende plaatsen in Nederland, waaronder ook Papendrecht!

De geweldige band van Graham en zijn eigen zangers worden ondersteund door een groot projectkoor van The Choir Company en vocalisten uit heel Nederland. De teksten van de CD en het concert spreken met verwondering over God die mens werd en getuigen van een verlangend uitzien naar het voltooien van wat er in die Heilige Nacht is begonnen.

Graham legt uit: ‘De basis is de hartslag van een verlangen naar een andere wereld – waar vrede en gerechtigheid, waar wij met Kerst zo veel over spreken, werkelijkheid wordt voor alle mensen.’ Hij voegt er nog aan toe: ‘Wij hopen dat dit concert niet alleen Christenen bij elkaar brengt in aanbidding, maar dat het een gebeuren zal worden waar iedereen in alle vertrouwen zijn niet-christelijke vrienden mee naar toe kan nemen; dat het een sfeer zal creëren waar iedereen het geboorteverhaal opnieuw of voor het eerst op een creatieve en inspirerende manier kan beleven.’

De organisatie van deze concerten is in handen van Verburg Services in samenwerking met de werkgroep van Praise900. Voor toegangskaarten kan men terecht op de website www.worshipeurope.com of bij Chr. Boekwinkel Sjaloom aan het Bosch.  Tot eind november zijn de kaarten in de voorverkoop € 22,50 euro. In december zullen de kaarten, indien nog voorradig, € 25.00 euro zijn.

Specifieke concertgegevens:
 
Woensdag 17 december, aanvang 19.45 uur in de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat 3.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.