Derde groot Papendrechts dictee

04 november 2008
Derde groot Papendrechts dictee

PAPENDRECHT - Omdat tradities in Nederland ten onrechte weinig gekoesterd worden, heeft de sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht besloten om, na de successen van de afgelopen jaren, voor de derde maal het Groot Papendrechts Dictee te organiseren. De locatie is opnieuw zalencentrum De Palm en de datum kan alvast in de agenda worden genoteerd: woensdagavond 3 december.

Drechtsteden
Personen die willen deelnemen, dienen te wonen in één van de Drechtsteden. Ook zijn er weer twee categorieën, namelijk kinderen tot en met achttien jaar en volwassenen. In beide categorieën valt er een eerste, tweede en derde prijs, respectievelijk een Irisbon van 75 euro, 50 euro en 25 euro te verdienen.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich nu al aanmelden bij Wendy Stam, secretaris van de Stichting Culturele Raad Papendrecht. Zij is dinsdag en donderdag telefonisch te bereiken op 078 - 6150496 of via de e-mail op w.stam@papendrecht.nl  Vermeld naam, leeftijd, geslacht en adresgegevens. Na de aanmelding wordt er een bevestiging toegestuurd.

Gratis
De toegang/deelname is gratis, ook krijgt iedere deelnemer twee consumptiebonnen. Deelnemers mogen de pen waarmee het dictee wordt geschreven na afloop behouden. Publiek is tijdens het dictee ook welkom. De organisatie belooft dat het een spannende en leerzame avond wordt.

Meer informatie: www.cultureleraadpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.