Leerlingen De Lage Waard blij met prijs

31 oktober 2008
Leerlingen De Lage Waard blij met prijs

PAPENDRECHT - Ad van Herk, directeur van Bouwonderneming Stout bv uit Hardinxveld-Giessendam heeft donderdag een geldprijs van 250 euro en een gevulde gereedschapkist overhandigd aan J. Baggerman, docent aan De Lage Waard uit Papendrecht.

Samen met zijn leerlingen van het VMBO had De Lage Waard meegedaan aan de wedstrijd ‘Wie bouwt het mooiste kunstwerk’. De leerlingen hadden hiervoor een originele maquette ontworpen en gebouwd. Deze wedstrijd was uitgeschreven ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van bouwonderneming Stout bv. Een deskundige jury, onder leiding van Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland, had De Lage Waard de eervolle derde prijs toegekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.