Drie keer volle bak voor jarige Prins Florisschool

31 oktober 2008
Drie keer volle bak voor jarige Prins Florisschool

PAPENDRECHT - Wat veel gerenommeerde cabaretiers niet lukt, kregen de leerkrachten van de Prins Florisschool moeiteloos voor elkaar: drie keer een volle bak in Theater De Willem.

De Prins Floris School Papendrecht bestaat 25 jaar en om dit te vieren zijn er dit jaar veel feestjes georganiseerd voor de leerkrachten en leerlingen. Stonden een paar weken geleden nog de leerlingen in  de spotlights van het circus, deze week was het de beurt aan de leraren.
Een grote groep leraren heeft met veel enthousiasme een hilarische musical uitgevoerd.  Drie avonden stonden zij op het toneel van Theater De Willem voor een uitverkochte zaal.

De musical  ‘Nѐt op Tijd’ speelde zich af in een bejaardentehuis met een aantal pittige oma’s en brutale opa’s, kinderen en een zeer strenge directrice. Verder werden de leerkrachten omgetoverd tot zusters, doktoren, Chinezen, sportlui, zakenlui, agent, klussers en een warrige architect.  De liedjes uit de musical werden uitgevoerd door een koor.
Het publiek, met name collega’s, ouders en leerlingen van de school, heeft elke keer goed moeten kijken welke juf of meester nu eigenlijk op het toneel stond.  Met andere kapsels, pruiken en de make-up waren ze soms bijna niet te herkennen.
Elke avond kon het publiek ook genieten van een swingend playback-optreden door kinderen uit de groepen B6b, B6c en B8a.
Naast leerkrachten speelden ook andere mensen mee die werkzaam zijn binnen de school, zoals leden van de OR, de MR en administratief medewerksters.  Ook ouders hebben zich voor deze musical ingezet.  Er is een mooi decor gebouwd, de make-up en kapsels, choreografie en regie en organisatie zijn tot stand gekomen door een enthousiaste groep. De musical werd afgesloten met een passend jubileum lied: Op naar de 50 jaar!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.