Opknapbeurt park Noordhoekse Wiel gestart

31 oktober 2008

PAPENDRECHT - De opknapbeurt van park Noordhoekse Wiel is gestart. Deze is voor de zomer van 2009 afgerond. Het park bestaat dan uit drie ‘zones’. Verkeer heeft geen hinder van de werkzaamheden.

Een deel van het opgeknapte park bestaat uit een natuurlijk gebied met duidelijk herkenbare elementen van het Alblasserwaardse landschap. Daarnaast is er een cultuur-historische zone, waarin het wiel en de weidemolen behouden blijven en een recreatief deel met een boerderij, ruimte om te sporten, de hond uit te laten en te spelen.

Werkzaamheden
De voornaamste werkzaamheden zijn:
·         ontgraven en opnieuw aanbrengen van grond (voornamelijk in het zuidelijke deel)
·         verwijderen van oude verharding en straatmeu bilair en aanbrengen van nieuwe verharding
·         aanbrengen van bruggen, steigers, vlonders etc.
·         aanbrengen van groen: inzaaien, planten van bomen, struiken e.d.

Aannemersbedrijf EVVM uit Kerkdriel voert de werkzaamheden in opdracht van de gemeente uit. Contactpersoon van de aannemer is de heer H. Roeters, t. 06-53420746. Opzich ter namens de gemeente is de heer A.Vervoorn, t. 06-20444663.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.