Boekpresentatie Gefundeerd geloof

30 oktober 2008
Boekpresentatie Gefundeerd geloof

PAPENDRECHT - Op zaterdagavond 8 november wordt het boek 'Gefundeerd geloof' – Zinnige argumenten om christen te zijn van Rob van de Weghe gepresenteerd in een bijeenkomst in de Sionskerk aan de Rubensstraat 35. Het thema van deze bijeenkomst is "GEFUNDEERD GELOOF. Behalve de auteur zullen ook spreken: dr. ir. J. van der Graaf en mr. Henk P. Medema. Aanvang: 19.30 uur.

Ir. Rob van de Weghe emigreerde in 1995 van Oud-Alblas naar Amerika. Zijn carrière was daar zo succesvol, dat hij na verloop van tijd zich kon terugtrekken uit zijn activiteiten als vice-president van een multinational.

Toen gebeurde er iets schokkends: zijn vrouw kwam tot geloof in Jezus. Na een tijdje besloot hij alle bewijzen voor en tegen God en het christendom te gaan onderzoeken. Wat hem toen overkwam was nóg schokkender: het christelijk geloof bleek wáár te zijn. Rob van de Weghe werd van agnosticus tot christen. In het boek 'Gefundeerd geloof' deelt Rob van de Weghe met de lezer wat hij heeft gezien van Gods waarheid. Hij hoopt en bidt dat het elke lezer zal helpen de vaste fundamenten van het geloof in God te ontdekken en te begrijpen.

Boekgegevens: 'Gefundeerd geloof' Zinnige argumenten om christen te zijn Rob van de Weghe Uitgeverij Medema ISBN 978-90-6353-5407 Groot formaat paperback 368 pagina’s € 16,95. Meer informatie: www.medema.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.