Gelijkspel voor DES'72 in eerste wedstrijd

27 oktober 2008
Gelijkspel voor DES'72 in eerste wedstrijd

PAPENDRECHT - DES’72 uit Papendrecht heeft dit seizoen een nieuwe start gemaakt. Vanaf dit jaar maakt het geen deel meer uit van het Rotterdamse HARO. Na de degradatie uit de 1e klasse speelt DES weer in de landelijke Regioklassse C. De eerste wedstrijd werd door DES met ruime cijfers verloren met 34-14 van HWC. Vandaag speelde DES de eerste thuiswedstrijd tegen Saturnus uit Leiden.

De eerste helft ging redelijk gelijk op en vooral Rob Kraaijeveld scoorde makkelijk vanaf de 9 meter.
Met een kleine voorsprong (12-11) voor DES zochten beide teams de kleedkamer op.
De Leidenaren startte de tweede helft beter dan de Papendrechters. Topscoorder Rob Kraaijeveld kreeg mandekking en kwam moeilijk meer tot scoren. Saturnus was het eerste kwartier sterker dan DES en scoorde vooral door snelle breaks. Saturnus nam een voorsprong van 4 punten.  Gelukkig kreeg DES weer wat meer vat op de tegenstander en zal kans op de achterstand tot 1 punt terug te brengen. Met nog 30 seconden te spelen scoorde DES de gelijkmaker en de eindstand werd bepaald op 22-22. Een terechte uitslag gezien de wedstrijd.

Foto: Jan Bezemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.