TTV Papendrecht staat er nog redelijk voor in competitie

27 oktober 2008
TTV Papendrecht staat er nog redelijk voor in competitie

PAPENDRECHT - Afgelopen week speelden de seniorenteams van de TTV Papendrecht de vijfde competitiewedstrijd. De topteams staan er redelijk voor. De seniorenselectie staat stevig in de middenmoot van de 1e klassers, datzelfde geldt voor de 2e klassers Papendrecht 2 en 3. Nog duidelijk zicht op een koppositie hebben zowel team 4 (2e klasse) als team 5 in de derde klasse.
Papendrecht 4 ontving vrijdagavond thuis in De Kooy Vriendenschaar 8. Hoewel steeds mopperend op zijn eigen presteren lukte het Willem-Jan Lindhout om twee zeges aan zijn palmares toe te voegen en samen met invaller Robert Hilgeman het dubbel te veroveren. Derde klasser Robert wist ook eenmaal een persoonlijk duel te winnen. Het is jammer dat Bas van Oers vrijdag volledig van slag was, al zijn partijen gingen naar de bezoekers uit Gouda. Het verschil tussen de concurrenten in de 2e klasse poule 2 is miniem, koploper Nationale Nederlanden 1 heeft slechts 8 meer dan hekkensluiter Alexandria 2. Papendrecht 4 staat thans op de 2e plaats met 3 punten achterstand.
Papendrecht 5 verscheen afgelopen week niet achter de tafeltennistafel. Met een wedstrijd minder gespeeld staat het team 3e in de 3e klasse met slechts één puntje achterstand op twee concurrenten die de koppositie delen. Met een verwachte dikke overwinning a.s. vrijdag thuis op lantaarndrager DFC 1 moet het team de koppositie kunnen heroveren en meteen enige afstand kunnen nemen op de achtervolgers.
Het vorig seizoen gedegradeerde Papendrecht 7 heeft grootse plannen om terug te keren naar de 4e klasse. Vrijdagavond evenaarde het team de “laagste” uitslag van het seizoen met een 8-2 overwinning op Drivers 3. Nazim Gündem scoorde optimaal en noteerde zijn 4e hattrick van het seizoen. Ron Keereweer scoorde tweemaal en veroverde samen met Rob van Lambaart het dubbel. Rob won eveneens twee partijen, maar verloor vrijdag wel zijn 100% status. Dit werd meebeleefd door bankzitter Matthijs van Hoek (foto) die zijn debuut bij de senioren nog steeds bekroond ziet met een ongeslagen status. Team 7 staat nu 19 punten los op de achtervolgers.

Met de jeugdselectie gaat het dit seizoen wat minder florissant. Zaterdagmiddag ontving Papendrecht 1 thuis in De Kooy voor de zesde competitiewedstrijd koploper TZM 1 uit Moerkapelle. Omdat de openingswedstrijd van het seizoen in deze promotieklasse eerder met 9-1 werd gewonnen door de bezoekers, speelden de gastheren toch voor een redelijke revanche. Maar Matthijs Rietveld evenaarde zijn eerdere resultaat en won zaterdag opnieuw slechts één partij. Overigens blijft Matthijs het hele seizoen al steken op 1 puntje per wedstrijd. Wouter Lagendijk (0 x) kon eveneens opnieuw niets inbrengen tegen de getalenteerde bezoekers en ook zijn dubbel met Arvin van Gameren ging opnieuw de mist in. Alleen Arvin kon in zijn persoonlijke duels het gewenste verschil maken. Arvin won nu wel tweemaal en kon hiermee de eindstand op 3-7 bepalen.
Het 3e jeugdteam heeft zicht op het kampioenschap in de 3e klasse poule C, ondanks het feit dat Papendrecht 3 zaterdag bij en tegen hekkensluiter Dordrecht 4 gelijk speelde. Kevin Nugteren en Jamie de Waardt kon niets worden verweten, beiden speelden twee gewonnen partijen en veroverden het punt in het dubbel. Het was Pascal van Hoek die zaterdag niet eenmaal tot een zege kwam. Misschien werd 4e man Laurens Langeveld (100%) wel node gemist, Laurens was gevraagd in te vallen bij de 1e klassers van team 2, maar dat niveau bleek in de partij tegen Drivers 1 iets te hoog voor Laurens, die zich driemaal moest laten feliciteren. Matthijs van Hoek en Maarten Lagendijk scoorden beiden tweemaal en wonnen samen het dubbel.

Meer nieuws op www.ttvpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.