Schoolhandbal toernooi groot succes

27 oktober 2008
Schoolhandbal toernooi groot succes

PAPENDRECHT - Het jaarlijks terugkerend schoolhandbal toernooi werd traditie getrouw ook dit jaar weer gehouden in de herfstvakantie. De organisatie was ook nu weer in handen van de Papendrechtse Handbalvereniging DES’72. Het toernooi, dat in sporthal De Donck plaatsvond,  had veel animo bij de jeugd want het aantal deelnemers was verdubbeld ten opzichte van vorig jaar.

In de ochtend werd er door de groepen 3,4 en 5 in 3 poules gestreden om de prijzen. “Het was geweldig om de kinderen zo hun best te zien doen om te winnen. Maar vooral het plezier stond op de eerste plaats. We hebben heel veel leuke handballertjes gezien. ” aldus Rob Kraaijeveld van DES. Zelfs de allerkleinste speelde op het grote veld in De Donck en dat leverde veel vermoeide gezichtjes op. Na veel leuke wedstrijden en schitterende doelpunten werden de prijzen uit gedeeld..

Na een korte Pauze was het tijd voor de groepen 6,7 en 8 om te gaan strijden om de prijzen. Hier ging het meer om te winnen dan om de lol. Het ging er zo nu en dan ook stevig aan toe. Ook hier hebben waren  hele leuke acties te zien. Soms zelfs mooi combinatie handbal wat resulteerde in hele mooie doelpunten. Ook het publiek was zeer fanatiek en dit gaf de wedstrijden toch net dat beetje extra wat het heel erg leuk maakte. In alle 3 de poules hing het van 1 wedstrijd af wie er als nummer 1 en 2 ging eindigen. Het waren zeer spannende maar leuke wedstrijden.

De organisatoren van DES’72 kunnen terug zien op een zeer geslaagde dag. “Ik hoop dat de kinderen het weer erg naar hun zin hebben gehad en dat iedereen volgende jaar weer aanwezig is.” aldus Rob Kraaijeveld

Voor meer foto’s en de volledige uitslag zie de site van DES (www.des72.com)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.