Opnieuw kampioenen bij PKC

27 oktober 2008
Opnieuw kampioenen bij PKC

PAPENDRECHT - Bij PKC zijn wederom een tweetal veldkampioenen te noemen en wel D3 en D6.

D3: Dit damesteam speelde vandaag een uitwedstrijd tegen DVS ’69 en won er met 1 tegen 10. Zij werden dus verdiend kampioen en de trainers Dennis Ouwerkerk, Peter van Drimmelen en André Simons zijn dan ook wat trots op deze 10 meiden.

D6: Ook dit damesteam sluit het veldseizoen succesvol af en trainster Laura van der Waal maakt zich nu met haar ploeg op voor het zaalseizoen.

Beide teams van harte gefeliciteerd!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.