DES start nieuw seizoen schuldenvrij

16 oktober 2008
DES start nieuw seizoen schuldenvrij

PAPENDRECHT - Na een moeizame periode van hoge schulden kan handbalvereniging DES’72 uit Papendrecht het komend seizoen met een schone lei beginnen.
Voor aanvang van het seizoen 2006-2007 zag het er voor DES'72 op financieel opzicht slecht uit. Een deel van de schuld bij de gemeente Papendrecht werd min of meer direct opgeëist en er moesten harde maatregelen worden genomen om DES voor een ondergang te behoeden. Door de inzet van de leden van DES'72 (donaties) en de opbrengst uit de kantine van sporthal de Donck zijn we er in geslaagd om de schuld weg te werken.
DES'72 start het nieuwe seizoen 2008-2009 schuldenvrij en we gaan er alles aan doen om dit zo te houden. Ook op sportief gebied gaat het de goede kant op; we hebben er weer nieuwe jeugd bij waarmee de teams die in augustus zijn gestart met de trainingen en wedstrijden weer volledig bezet zijn, maar er kunnen altijd nog nieuwe leden bij.
Aldus Laura Hofman namens het bestuur.

Jeugd DES ’72 naar Holland toernooi dankzij TV Rijnmond
TV Rijnmond was neergestreken in Papendrecht, en wel om onze eigen Papendrechtse jeugdhandballers te filmen. Zij konden in een shoot-out, met hun team, kaartjes winnen voor het Holland toernooi in Rotterdam.
Het Holland toernooi is inmiddels een begrip in de handbalwereld. Dit landentoernooi wordt al vele jaren georganiseerd vlak voor de herfstvakantie.
Er doen zes landen aan mee, er wordt gespeeld in 2 poules. Natuurlijk is het Nederlands team ook van de partij. Het toernooi wordt gespeeld in de topsporthal (naast de Kuip) in Rotterdam.
Het toernooi dat 4 dagen duurt wordt altijd druk bezocht.

Er kwam dus een filmploeg naar sporthal de Donck om de shoot-out te filmen. Alle vier de jeugdteams waren in vol ornaat aanwezig en stonden vol ongeduld te wachten tot ze aan de beurt waren voor de shoot-out. Het jongens-C team werd de winnaar van de kaartjes, en dat werd gevierd!
En zo is het hele team afgereisd naar Rotterdam om het Holland toernooi te bezoeken.
Voor meer informatie kijk op www.des72.com
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.